AKP'li Milletvekilinin Görgüsüz Yeğeni Trafik Magandalığı Yapıyor: Halasının Kimliği Cezadan Kurtarıyor

TAKİP ET

AKP'lilerin görgüsüzlükleri bitmiyor. AKP İstanbul Milletvekili Sare Aydın'ın görgüsüz yeğeni, halasının Porsche marka lüks aracıyla emsali AKP'liler gibi trafik magandalığı yapmaktan geri durmadı. Halasının verdiği milletvekili kimliğine güvenen maganda, çakarları açarak trafik polisinin önünden 215 kilometre hızla geçti.

AKP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Sare Aydın'ın görgüsüz yeğeni Enes Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden Sare Aydın'a ait Porsche marka lüks bir araçla hız yaptığı görüntüleri paylaştı. Trafik polislerinin önünden 215 kilometre hızla geçen görgüsüz Enes, aynı zamanda aracın çakarlarını da açtı.

Video, AKP'lilerin görgüsüz çocukları ve yeğenlerinin başkaca vukuatlarında olduğu gibi yine sosyal medyada gündem oldu. Bunun üzerine AKP'li Sare Aydın da bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Görgüsüz yeğeni, milletvekili kimliğini araçta bulundurmasına rağmen Aydın, aracının izinsiz alındığını iddia ederek bu davranışı tasvip etmediğini söyledi ve yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Gençlere olan inancımı ve sevgimi herkes bilir. Üni öğrencisi yeğenimin müsadem dışında şahsi aracımı,asla tasvip etmeyeceğim şekilde kullanmış olmasından dolayı gerçekten çok üzgünüm. Uyarılarımı ve ikazımı yaptım. Yanlışının,onun hayatı için büyük bir ders olacağına inanıyorum."

"Ben hayatım boyunca seviyeli iletişimin ve doğru bilginin büyük bir güç olduğuna inandım.Gençlerime de bunu öğrettim. Yorumlara bakınca yazma ihtiyacı hissetim.Bir kaza meydana gelmemiştir. Doğru sözler ve işler şiarımız olsun gençler. Yiğenime de söyledim merak etmeyin."

Görgüsüz yeğen Enes Aydın, kanuna aykırı olmasına rağmen çakar takarak halasının Porsche marka lüks aracıyla trafik magandalığı yaparken AKP'li Sare Aydın ise olaya ilişkin açıklamasında herhangi bir kaza meydana gelmediğini iddia etti. Ancak yine adı geçen görgüsüz, sosyal medya hesabından kazaya uğramış bir Porsche marka aracın görüntülerini laubali bir tavırla paylaşmış.

AKP AKP Çocukları AKP Milletvekili Sare Aydın çakarlı araç porsche milletvekili yeğeni Sare Aydın yeğeni Enes Aydın 215 km hız milletvekili kimliği ak gençlik trafik magandası