AKP'li Özlem Zengin'e Sosyal Medya Üzerinden Evlilik Teklifinde Bulunan Şahsa Cinsel Taciz Suçlamasıyla Dava Açıldı

TAKİP ET

AKP Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e sosyal medya üzerinden evlilik teklifinde bulunan şahsa cinsel taciz suçlamasıyla dava açıldı.

AKP Tokat Milletvekili Özlem Zengin'in sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaştığı bir fotoğrafının altına yorum yaparak evlilik teklifinde bulunan 70 yaşındaki Osman D. hakkında cinsel taciz suçlamasıyla dava açıldı. Yapılan yorumu kendi hesabından paylaşan gazeteci Kemal Vanlı hakkında da yine aynı suçlamayla dava açıldı.

Zengin'in fotoğrafının altına "Mutlu akşamlar Özlem Hanım. İster özelim ol, ister helalim ol, ikisine de varım. Ancak ilişkinin günahı senin, helal olursa sevabı ikimizin. Tercih senin. Sevgiler mutluluklar dilerim" şeklinde yorum yapan Osman D., adres ve telefon bilgilerini paylaştı. Gazeteci Kemal Vanlı ise Osman D'nin yorumunun altına "Ben niyetinizi Sayın Vekilimize iletiyorum. Gerisi nasip artık" diye yazdı, ardından da kendi sosyal medya hesabında "Hayat sürprizlerle dolu" diyerek Osman D'nin mesajını paylaştı.

Geçtiğimiz Eylül ayında yaşanan bu olayla ilgili Özlem Zengin, her iki kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık, Vanlı ve Osman D. hakkında cinsel taciz suçundan dava açtı. Osman D. ifadesinde "Ne iş yaptığını bilmiyorum. Fotoğrafları sosyal medyada sürekli karşıma çıkıyordu. Kendisini beğendim. Bekar olduğu için iyi niyetli olarak evlenme teklif etmek istedim. Ahlaksız bir teklifte bulunmak amacıyla yazmadım" şeklinde kendini savundu.

özlem zengin cinsel taciz suçlama dava açıldı sosyal medya evlilik evlilik teklifi twitter yorum gazeteci savcılık akp tokat