AKP'li Vekilden Nagehan Alçı'ya Demirtaş Tepkisi

TAKİP ET

AKP'li Mehmet Metiner, Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) Selahattin Demirtaş kararı hakkında söylediklerine tepki gösterdi.

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) Selahattin Demirtaş kararı hakkında söylediklerine tepki gösterdi. Metiner, "Reis’in bir dönem uçağında sıkça ağırlanan bir bayan gazeteci nasıl da AİHM kararını savunuyor" dedi.

Hükümete oldukça yakın olan Habertürk yazarı Nagehan Alçı, AİHM'in Selahattin Demirtaş kararını savunan sözleri nedeniyle AKP'li Mehmet Metiner tarafından sert şekilde eleştirildi.

Mehmet Metiner, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Bir televizyon kanalını izliyorum. Reis’in bir dönem uçağında sıkça ağırlanan bir bayan gazeteci nasıl da AİHM kararını savunuyor. Nasıl da Demirtaş’ın salıverilmesini hararetle savunuyor. Dokunulmazlıkların kaldırılmasının yanlışlığı vs Kimleri baştacı etmişiz geçmişte" ifadelerini kullandı.

Bir sonraki paylşamında ise kimi kastettiğine şöyle açıklık getirdi, "Meraklılarına cevabımdır: Bahsettiğim bayan kişi NAGEHAN ALÇI’dır."

mehmet metiner nagehan al.ı