AKP'li Vekilden Şirk 'Combosu': '2023'te Kullanılan Her Oy Namazdan, Oruçtan, Hacdan Önemli'

TAKİP ET

Daha önce de AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı peygambere benzeten AKP'li vekil Şenel Yediyıldız skandal bir açıklama yaptı.

Daha önce de AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı peygamber yerine koyarak katıldığı bir düğünde çifte "Sayın Cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden de defteri vermek istemiyorum" demiş, Erdoğan'ın "adetini", Peygamber'in "sünneti" ile bir tutmuş olan AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız tepki çeken bir açıklama yaptı.

Evvelsi gün Kabataş ilçesinde bir etkinlikte partililerle bir araya gelen AKP'li Yediyıldız 2023 seçimlerine ilişkin olarak "Biz Elhamdülillah Müslümanız. Bugün geldik, yarın gideceğiz. Gittiğimizde de yaptıklarımızın hesabını vereceğiz. Zannetmeyin ki ben verdiğim oyun hesabını vermeyeceğim. Samimiyetle söylüyorum daha fazla vereceksiniz. Kılmadığınız namazdan, tutmadığınız oruçtan, gitmediğimiz hacdan daha fazla vereceksiniz" ifadelerini kullandı.

Yediyıldız'ın skandal açıklamasına tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a hitap ederek "Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ABD'de 300 milyon dolarlık bina önünde dua ediyorsun ama şirkte yeni zirvelere çıkan bu AKP milletvekiline iki laf etmiyorsun. Yoksa sen de mi aynı fikirdesin?" dedi.

AKP'li Vekilden Şirk Combosu 2023'te Kullanılan Her Oy Namazdan Oruçtan Hacdan Önemli