AKP'li Vekilin Danışmanı Olduğu Öne Sürülen Kürşat Ayvatoğlu'nun Uyuşturucu Kullandığı Görüntüler Gündem Oldu

TAKİP ET

AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın özel kalemi/danışmanı olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu'nun otomobilinde uyuşturucu kullanırken kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Twitter'da ''@AkpCocuklari'' isimli hesabından ortaya attığı iddia Türkiye gündemine oturdu. AKP'nin bitmek bilmeyen skandalları arasında gösterilen olay kısa sürede yayıldı.

Eski görevi Kastamonu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olan şimdi ise AKP'li vekil Hamza Dağ'ın özel kalemi/danışmanı olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili paylaşımlar yapan hesap, ''Hatırladınız mı bu delikanlıyı? En son Ankara’ya göndermiş, 'Bakalım oralarda nelerini göreceğiz?' demiştik. Gördük. Toplaşın'' diyerek Ayvatoğlu ile ilgili bir dizi paylaşım yaptı.

''Kürşat şimdi milletvekili Hamza Dağ’ın özel kalemi. Evler arabalar Ankara’da da aynen devam'' cümlesiyle Ayvatoğlu'nun yeni görevini duyuran hesap ''Porsche duruyor, Range’in ise rengi değişmiş'' diyerek gencin kullandığı lüks araçları paylaştı.

Ayvatoğlu'nun elindeki arabaları satışa çıkardığı bir sitedeki araç görüntülerini paylaşımına ekleyen hesap ''Eski belediye müdürü, yeni milletvekili özel kaleminin ilanda üç arabası var. Arabalar da araba hani'' diyerek araçların uçuk fiyatlarına dikkat çekti.

Hesabın paylaştığı bilgi ve fotoğraflardan sonra sosyal medya kullanıcılarından gelen bir video ve fotoğraf olayın boyutunu değiştirdi. Ayvatoğlu'nun uyuşturucu madde kullandığı ve kumar oynadığı anları paylaşan bir kullanıcının paylaşımına Ayvatoğlu'nun Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüntüleri de eklendi.

akp vekil kalem müdürü hamza sağ kürşat ayvatoğlu uyuşturucu madde araba lüks araç kastamonu belediyesi erdoğan süleyman soylu