AKP'li Vekilin Kızı ile Martı'nın CEO'su Evlendi: Nikah Öncesi Erdoğan'a Ziyaret

TAKİP ET

AKP'li milletvekilinin kızı İrem Bilgiç ile Martı'nın CEO'su Oğuz Alper Öktem evlendi.

TBMM Başkanvekili ve AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in kızı İrem Bilgiç ile 'Martı' isimli scooter kiralama şirketinin kurucusu ve CEO'su Oğuz Alper Öktem evlendi.

Çift, nikah töreni öncesi partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret ederek 'hayır duasını' aldı. O ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan AKP'li Sadi Bilgiç, "Kızımız İrem’i ve damadımız Alper’i nikah törenleri öncesinde kabul ederek hayır dualarını ileten Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye nazik kabulleri için ailece şükranlarımızı arz ederiz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Hilton Bomonti'de gerçekleştirilen nikah töreninde, çiftin nikah şahitliğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptı.

Ayrıca, törene, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, AKP Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Belediye Başkanları, AKP Isparta İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte pek çok davetli katıldı.

"Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe"

Martı'nın CEO'su Öktem, YouTube'da yayımlanan bir programa konuk olarak elektrikli scooter'larla ilgili yapılan düzenlemeler hakkında konuşmuştu.

Öktem, programda dikkat çeken bir açıklamada bulunuarak "Bizim burada vatanını seven her Türk iş adamı gibi dememiz gereken şey: Devlet başa, kuzgun leşe. Devlet başımızda olduğu sürece sıkıntı olmaz. Bu regülasyon gelecek ve devlet ne derse, biz istihdam yaratmak, ülkeye faydalı olmak ve bu ülkeye faydalı olmak için elimizden geleni yapıyor olacağız. Benim bu konuda söyleyeceğim temel şey şudur: Devlet ne derse odur. Biz naçizane haddimize düşmeyerek, eğer sorarlarsa sektörümüz için doğru olduğuna inandığımız şeyleri söyleriz. Onun dışında da karar oranındır. Biz devlete baba gözüyle bakan insanlarız" şeklinde konuşmuştu.

martı ceosu kurucusu akp'li vekilin kızı evlendi erdoğan ziyaret nikah öncesi süleyman soylu mehmet muş mustafa şentop nikah şahitleri hilton bomonti tören süreyya sadi bilgiç ısparta milletvekili kızı irem