AKP'nin Hastane Şovuna Darbe: Hani Hastanelerde Kuyruklar Bitmişti

TAKİP ET

Muayene olmak için Kayseri Devlet Hastanesi'ne gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyrukta sırasını bekleyen bir hasta, ''Hani hastane kuyrukları bitmişti'' diyerek AKP iktidarına tepki gösterdi.

İnternet ve telefon ile randevu sistemine rağmen uzun hasta kuyrukları oluşan Kayseri Devlet Hastanesi'ne gelen vatandaşlar isyan etti. 

Hastane imkanlarının yeterli olmadığını ve neredeyse her gün benzer görüntüler oluştuğunu söyleyen bir kişi, sabah saatlerinden itibaren kuyrukta beklediğini belirterek, “Kayseri Devlet Hastanesi'nin polikliniklerinde tedavi olmak isteyen vatandaşlar sabah saat 5'ten itibaren muayene sırası almak için sıraya giriyor. Saat ilerledikçe kuyruk uzuyor. Ayakta duracak gücü olmayan kimi vatandaşlar ise banklarda ya da yerde oturuyor'' şeklinde konuştu.

Kuyruklar Bitti Diyenleri Buraya Bekliyoruz 

AKP iktidarının halktan aldığı vergilerle kurduğu ancak her konuşmalarında ısrarla şovunu yaptığı hastanelere ve hastanelerden sonra gelen ''Hastanelerde kuyrukları bitirdik'' sözlerine işaret eden vatandaş, ''Hastane önünde her gün aynı manzara yaşanıyor. ‘İktidar ‘hastanelerde kuyruk sırası bitti' diyor. Hani kuyruklar bitmişti? Bunu söyleyenleri sabah saatlerinde Kayseri Devlet Hastanesi'nin önüne bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgınına rağmen yüzlerce insanın bir arada kuyrukta beklediğini belirten hasta, kuyruk uzadıkça gerilimin arttığını, bazı tartışmaların kavgaya dönüştüğünü ve bu kuyruklar sebebiyle bir gün büyük çaplı sorunlar yaşanacağını ifade etti.

kayseri devlet hastanesi kuyruk muayene randevu akp hani kuyruklar bitmişti