AKP'nin Kalesini İYİ Parti Devraldı

TAKİP ET

Yıllardır AKP'ye oy veren Konya'nın Kadınhanı ilçesine bağlı Mahmudiye Mahallesi sakinlerinden 150 kişi İYİ Parti'ye üye oldu.

Konya’nın Kadınhanı ilçesine bağlı Mahmudiye Mahallesi'nde yaşayan 150 kişi, yıllardır AKP'ye oy verdiklerini ancak AKP'nin son dönemde yaptıklarından memnun olmadıklarını belirterek İYİ parti üyesi oldu. Parti değişikliği törenle kutlanırken, törene Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ve İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu katıldı. 

Vatandaşların çiftçinin derdiyle ilgilenmeyen AKP'den kaçtığını söyleyen İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, “3 yıldır köy ve kasabalarımızı geziyorum. Maalesef vatandaşını maraba gibi gören bir iktidar zihniyeti var. Artık Konyalıyı ciddi alan ve sorunlarına çözüm olan bir siyasi iktidar kalmadı. AKP iktidarı çiftçilerimizin emeğini hiçe sayıyor. AKP'nin tarım politikalarına ‘artık yeter' diyen vatandaşlarımız partimize katıldı.  AKP iktidarı her seçimde seçmeni çantada keklik gördü. Ama artık o devir kapandı. Vatandaşlarımız kendisinden ve ülke sorunlarından uzaklaşana seçimde gereken dersi verecek” dedi.

Millet Bizi Çağırıyor

24 Haziran 2018 seçimlerinde Mahmudiye Mahallesi'nde İYİ Parti'ye 5 oy çıktığını hatırlatan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ise, “2018 seçimlerinde buradan AK Parti 120 civarı oy almışken partimize yalnızca 5 oy çıkmıştı. Bugün ise köyümüzün muhtarı dahil çok sayıda vatandaşımıza İYİ Parti rozetimizi takacağız. Köyler bizi çağırıyor, millet bizi çağırıyor” ifadelerini kullandı.

Yakın Zamanda Biz İktidar Olacağız

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan ise, “Hizmet etmeyen oy vermeyin. Yakın zamanda biz iktidar olacağız. Eğer biz sizi unutursak siz de bizi unutun. Allah bize size hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Biz 84 milyon insanımızın oyuna talibiz” şeklinde konuştu.

akp konya mahmudiye mahallesi oy iyi parti rozet üye