Akrabası Başkasıyla Evlenince Damadı Kurşunladı

TAKİP ET

Diyarbakır'da bir kişi düğünü basarak gelin ve damadı kurşunladı. Damat ve bir çocuk yaralandı. Yakalanan saldırgan Selahattin Aktaş'ın 1 yıl önce, akrabası olan gelin ile evlenmek istediği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

Diyarbakır'da bir kişi düğünü basarak gelin ve damadı kurşunladı. Damat ve bir çocuk yaralandı. Yakalanan saldırgan Selahattin Aktaş’ın 1 yıl önce, akrabası olan gelin ile evlenmek istediği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

Damat A.E.'nin  silahlı saldırıya uğradığı olayın cep telefonu görüntüsü ile iş yerinin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde damat ve gelin fotoğraf çekildiği sırada arkalarından gelen Selahattin Aktaş'ın tabancayı art arda ateşlediği görüldü. Kurşunların isabet ettiği damat A.E. yere yığılırken, bu sırada salonda bulunan davetliler panik ve korku içerisinde kaçışmaya başladı. Olayda seken kurşunlarından birinin isabet ettiği E.K. adlı çocuk da yaralandı.

Saldırgan Selahattin Aktaş, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nce oluşturulan özel ekibin çalışmasıyla olaydan 5 saat sonra yakalandı. Saklandığı arkadaşının evinde yakalanan Aktaş'ın üzerinden saldırıda kullandığı tahmin edilen tabanca da ele geçirildi.

 

diyarbakır düğün diyarbakır damadı kurşunladı diyarbakır düğün saldırı damat ve gelin kurşunlandı