Akşener Beypazarı'nda Konuştu: Bir Oy Kemal'e, Bir Oy Meral'e

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı ilçesinde hayata geçireceği yatırımların tanıtımını yaptı. Beypazarı Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı. Akşener, törende yaptığı konuşmada hükümete ve Cumhur İttifakı'na sert eleştirilerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı ilçesinde hayata geçireceği yatırımların tanıtımını yaptı. Beypazarı Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı. Akşener, törende yaptığı konuşmada hükümete ve Cumhur İttifakı’na sert eleştirilerde bulundu.

"Savaşa Gitmiyoruz, Alt Tarafı Bir Seçime Gidiyoruz"

Akşener, 26 Nisan’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimine değinerek, “Biz cenge gitmiyoruz ya. Savaşa gitmiyoruz. Alt tarafı bir seçime gidiyoruz. O seçimde sizler oy kullanacaksınız.” dedi. Akşener, hükümetin terörle mücadele politikalarını da eleştirerek, “Bakıyorum; davullarla, zurnalarla teröristler karşılanıyor, Oslolarda, İmralılarda. İmralı’da yatan adamın kardeşine, ‘Bizim Mehmet’ deniliyor. Akraba olmuşlar.” ifadelerini kullandı. Akşener, kendisine ve Yavaş’a yönelik iftira ve suçlamalara da tepki göstererek, “Bunların inancının gereğini yerine getirmedikleri aşikar da bu kadar insanın günahını almak nedir, onu anlayabilmiş değilim.” diye konuştu.

Akşener'in konuşmaları şu şekilde:

"İşin Cıvığını Çıkardılar"

Siyasetin özü şu; seçim zamanı siz bir not veriyorsunuz. Gidiyorsunuz hür iradenizle sandığa, fikrinizi oy olarak atıyorsunuz. 2018, benim arkadaşlarımı muhalefet ettiniz. Dediniz ki bize, ‘Sen bizim avukatımız olacaksın, derdimizi dinleyeceksin.’ Sayın Erdoğan ve arkadaşlarına da dediniz ki ‘Sen iktidar olacaksın, hizmet edeceksin’. Bize ‘kavga edin’ demediniz siz. Biz sizin avukatınız olduk, onlar da hizmet etmek zorundaydı. Ama işin cıvığını çıkardılar ya. Bu kadar kayırmanın, bu kadar liyakatsizliğin, bu kadar insan arasına fitne sokmanın, böyle bir yönetim anlayışının bu ülkeyi bir yere getirmesi mümkün değil.

"İki Yere Oy İstiyorum"

İki yere oy istiyorum. Birincisi Sayın Kılıçdaroğlu’na, yani Kemal’e. Sonra etkili ve yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Mansur Yavaş’a, sizin evladınıza. Onun etkili ve yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcısı olduğu yerde hırsızlık olur mu? Olmaz. Kayırma olur mu? Olmaz. Bir de ona oy istiyorum. Onun yanında sizin evladınız Yüksel Aslan var. Yani İYİ Parti’ye oy istiyorum. Bir oyunuz Kemal’e, bir oyunuz Meral’e.” 

(ANKA)

meral akşener mansur yavaş Beypazarı