Akşener: Bizim Hedefimizde Tek Bir Türkiye Var

TAKİP ET

İYİ Parti Grup Toplantısı yarın saat 9.45'te TBMM'de gerçekleştirilecek.

İYİ Parti Grubu, yarın saat 9.45'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde toplanacak. Geçtiğimiz günlerde Bingöl'ü ziyaret eden Akşener liderliğindeki İYİ Parti, eski Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Genel Başkan Meral Akşener'e hakaret ettiği için ceza aldığını belirten bir şehit yakınına ettiği hakaret ve bu hakarete yükselen tepkilerle sarsıldı.

Yükselen tepkiler karşısında görevinden istifa etmek zorunda kalan Lütfü Türkkan'ın yerine Samsun Milletvekili ve İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta Grup Başkanvekilliği görevine getirilmişti.

Akşener'in yarınki grup toplantısında, parti geleneği haline getirdikleri üzere bir sivile kürsüyü bırakarak vatandaşın derdini Meclis kürsüsünden anlatmasına imkan tanıması bekleniyor.

Meral Akşener, grup toplantısına ilişkin yaptığı videolu paylaşımda "İktidar ve ortakları kendilerini eski Türkiye, yeni Türkiye masallarıyla kandıradursun. Biz; 9 Kasım Salı (yarın) 09.45'te TBMM grup toplantımızda Hedefimizdeki güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye için çözümlerimizi anlatmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Meral Akşener Bizim Hedefimizde Tek Bir Türkiye Var