Akşener Bu Kez Ardahan Göle'de: Sokak Miting Alanına Döndü

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Memleket Gezileri" kapsamındaki ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Memleket Gezileri" kapsamında gittiği Ardahan Göle'de vatandaşların derdini dinledi. Akşener'in vatandaşlarla sohbet ettiği sırada etrafını saran yurttaşlar sokağı miting alanına çevirdi.

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın o görüntüleri "BURASI ARDAHAN GÖLE! Taşıma yok! Bindirilmiş kıtalar yok! Zaten ortada seçim de yok! Yıllardır samimiyete, nezakete ve içtenliğe susamış milletimizin ilgisi var, sevgisi var, coşkusu var! Bu sahneler liderimiz Sn. Meral Akşener'in gittiği her yerde yaşanıyor. Millet Bizi Çağırıyor" ifadeleriyle paylaştı.

Akşener'in ziyaretleri kapsamında sabah saatlerinde Ardahan'ı, öğle saatlerinde Kars'ı ve akşam saatlerinde Iğdır'ı ziyaret ettiği bildirildi.

Akşener'in Göle'de derdini dinlediği vatandaşların feryat edercesine anlattığı dertleri dikkat çekti. Görüntülerde birçok vatandaşın Akşener'e sorunlarını anlatmak için sıraya girdiği ve bu sırada bir vatandaşın "Meral Hanım, artık bizi bu Cumhur zulmünden kurtarın!" diye bağırdığı duyuluyor.

Akşener Bu Kez Ardahan Göle'de Sokak Miting Alanına Döndü