Akşener'den 23 Nisan Mesajı: Milletimiz Kendi İradesine Sahip Çıkacak

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'nin 103. açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir video yayınladı. Videoda Akşener, milletin inancı ve kararlılığıyla 2023'e hazırlandığını ve tarih yazacaklarını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’nin 103. açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir video yayınladı. Videoda Akşener, milletin inancı ve kararlılığıyla 2023’e hazırlandığını ve tarih yazacaklarını söyledi.

Akşener’in paylaştığı video, 1920 yılında Ankara’da açılan ilk TBMM’deki milletvekillerinin konuşmalarıyla başlıyor. Ardından Meclis’e gelen çocukların vatanseverlik duygularını dile getirdikleri sahneler yer alıyor. Videonun sonunda Akşener, ‘1920’den 2023’e uzanan inancımız ve kararlılığımızla; milletimiz, bir kez daha kendi iradesine sahip çıkacak ve hep birlikte tarih yazacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun’ diyor.

 Akşener’in videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü ve binlerce beğeni ve yorum aldı. Akşener, daha önce de 23 Nisan’la ilgili çeşitli etkinliklere katılmış ve çocuklarla bir araya gelmişti.

meral akşener iyi parti 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı 23 Nisan