Akşener'den Bakan Bozdağ'a: Ne Ara O Cıvık Cıvıklıktan Sen FETÖ Düşmanı Oldun Muhterem?

TAKİP ET

Akşener Bakan Bozdağ hakkında "Ben 8 sene Meclis yönettim. 'FETÖ kazanır' diyen abi girişir övmeye FETÖ'yü, saygılarını gönderir. Ne ara o cıvık cıvıklıkta sen FETÖ düşmanı oldun muhterem?" dedi.

Akşener Bakan Bozdağ hakkında "Ben 8 sene Meclis yönettim. 'FETÖ kazanır' diyen abi girişir övmeye FETÖ’yü, saygılarını gönderir. Ne ara o cıvık cıvıklıkta sen FETÖ düşmanı oldun muhterem?" dedi.

Manisa'da partisinin mitinginde vatandaşlara hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kürsüye çıktığında vatandaşlardan "Başbakan Meral" sloganları yükseldi. Bunun üzerine Akşener "Elbette sizin helal oylarınızla ben başbakan olacağım. 'Başbakan Meral' tezahüratı birilerinin sinir sistemini laçka etti, vallahi Zanax kurtarmaz öyle vaziyette" dedi.

Ardından Bekir Bozdağ'ın "Biz gidersek FETÖ, PKK kazanacak, onlar sevinecek" ifadelerine atıfla kendisinin Meclis Başkanı olduğu dönemde Bozdağ'ın FETÖ'yü nasıl andığından bahsetti:

"Biri çıktı dedi ki, çok komikler ya, biz kazanırsak FETÖ kazanacakmış. Ben 8 sene Meclis yönettim. FETÖ kazanır diyen abi girişir övmeye FETÖ’yü, saygılarını gönderir. Ne ara o cıvık cıvıklıkla sen FETÖ düşmanı oldun muhterem?"

 

manisa meral akşener bekir bozdağ fetö