Akşener'den 'Cumhurbaşkanı Adaylığında Beni Unutmayın' Diyen Tanju Özcan'a Yanıt

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu Belediyesi'nin açılış töreninde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu Belediyesi yeni itfaiye binası açılış törenine katıldı.

Millet İttifakı'nın seçilmiş belediye başkanlarının yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getiren Akşener, "Hepsi çok önemli bir tavır koydu. Çalmadılar, çaldırmadılar, israf etmediler. Dolayısıyla elde ettikleri her bir kuruşu hem hizmete hem de kaybolan sosyal devlet anlayışının yanına koydular" dedi.

 

Akşener'in Bolu'daki etkinliğe, CHP’den ihracı istenen Tanju Özcan ile geçen hafta yaptığı görüşmenin ardından katılması dikkat çekti. Akşener, "Soğuk geçen bir kışta aç ve açıkta kalmasın diye hem ısınma parasını veren hem gıda yardımı yapan hem de o insanlara dokunan bir sosyal belediyecilik anlayışını bu ülkeye getirdiler. Benim için yoksulun durumu çok önemli. O nedenle de her birinize ayrı ayrı Sayın Tanju Özcan'ın şahsında teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

"Adınızı Unutmayacağım"

"Millet İttifakı ya da altılı masa, adını ne söylersek söyleyelim, inşallah 13. Cumhurbaşkanı bizim gösterdiğimiz aday olacak. Ben ona inanıyorum" diyen Akşener, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın "Altılı masa olarak herhalde isimleri konuşmaya başlayacaksınız. Bolu’da bir kardeşiniz var" sözlerine yanıt verdi.

Akşener, "Çok önemli mesajlar verdi arkadaşım. Bizim Tanju Başkan ile şöyle bir geçmişimiz var. Ben Meclis Başkanvekiliydim, kendisi de katip üyeydi. Uzunca bir zaman birlikte çalıştık. Dolayısıyla Bolu için çarpan kalbini bilirim. Bolular için hayallerini bilirim ama vitesi yükseltmiş gördüm. Şimdi iki şey talep etti. Biri 'Meral abla masada benim adımı unutma.' Şimdi herkesi komaya sokayım, unutmayacağım. İkinci mesaj Nurettin Nebati meselesi. Diyor ki 'Gözünde ışıltı olan abiden çok daha iyi ekonomi yönetirim' Bunu da unutmayacağım Tanju Başkan" ifadelerini kullandı.

 

akşener cumhurbaşkanı adaylığı tanju özcan iyi parti Bolu Belediyesi Bolu