Akşener'e 'Terbiyesiz' Diyen Onur Erim'den Geri Adım: Tespit Yapmış

TAKİP ET

Eski ABB Başkanı Melih Gökçek'in danışmanı Onur Erim, katıldığı televizyon programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e siyasi terbiyesiz demişti. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Erim, "Ben Meral hanıma şahsen ne nezaketsiz, ne de terbiyesiz dedim" ifadelerini kullandı.

Eski ABB Başkanı Melih Gökçek'in danışmanı ve Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim, katıldığı bir televizyon programında siyasi yasak cezası verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verdiği destek nedeniyle canlı yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef almıştı.

Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ile ile birlikte Ekrem İmamoğlu’nun "Maçı değiştirebilecek bir oyuncuyum" şeklindeki sözlerini yorumlayan Erim, Akşener’in Saraçhane’de İmamoğlu’nu ziyaretine ilişkin "Siyasi terbiyesizlik" ifadelerini kullanmıştı.

Onur Erim, Akşener'e 'Siyasi Terbiyesiz' Dedi

Erim bugün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Akşener'e 'şahsen' bir şey demek istemediğini söyledi. Erim, "Ben Meral hanıma şahsen ne nezaketsiz, ne de terbiyesiz dedim. Dememde. Tanımıyorum. Cümle net bir şekilde siyasi bir tavır tespitidir. Tabi anlayana, ya da anlamak isteyene…" ifadelerini kullandı. 

Onur Erim'in Dolandırıcı Olduğu İddiası

Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu'na verdiği destek için "siyasi terbiyesizlik" sözlerini kullanan Melih Gökçek'in eski danışmanı Onur Erim'in, Afyonkarahisarlı bir iş adamını 100.000 dolar tutarında dolandırdığı iddia edildi. 

Onur Erim’e gönderdiği paranın dekontunu paylaşan İş Adamı “Yüreğin yetiyorsa savcıya git Hırsız Onur.” notunu düştü. Dolandırılan kişinin Olgun İnşaat şirketinin sahibi "İlker Olgun" olduğu iddia edildi. 

 

onur erim meral akşener ilker olgun dolandırıcı melih gökçek terbiyesiz