Akşener'in Açıklamalarının Ardından Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti'ye Ziyaret

TAKİP ET

İYİ Parti lideri Meral Akşener, gündeme oturan "aday" açıklamasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündemi sarsan açıklamalarının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu İYİ Parti Genel Merkezi'nde ağırlayacak.

İYİ Parti lideri Akşener HaberTürk'te yayımlanan Teke Tek programında yaptığı açıklamada "Altılı masanın adayı Kılıçdaroğlu değil" demiş, altılı masanın bir "onay makamı" değil, adayın tespit edileceği makam olduğunu söylemişti.

CHP'ye borçlu olmadıklarını, üstüne yerel seçimlerle birlikte alacaklı hale bile geldiklerini söyleyen Akşener'in sözleri gündeme oturmuş, Teke Tek programı reyting rakamlarına bakıldığında gecenin açık ara en çok izlenen programı olmuştu.

Görüşmenin Atmosferi Merak Konusu

Akşener'in gündemi sarsan açıklamalarından hemen sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ni ziyaret edecek.

Akşener ve Kılıçdaroğlu arasındaki görüşmenin nasıl bir havada gerçekleştireceği merak konusu.

Altılı Masa Toplanıyor

Gazeteci İsmail Saymaz, 2 Ekim Pazar günü CHP Genel Merkezi'nde yapılacak olan altılı masa toplantısında 6 partinin yol haritasının ve seçim sürecinde nasıl bir kampanya yürütüleceğinin konuşulacağını, ayrıca 6 partinin seçime ittifak halinde girip girmeyeceğinin konuşulacağını yazdı.

Altılı masa toplantısının gergin olacağını yazan Saymaz, "Demem o ki… Altılı Masa’da eller yalnızca tokalaşmak için uzatılmayacak. Besbelli ki bilek güreşi de olacak" ifadelerini kullandı.

akşener açıklamalarının ardından kılıçdaroğlu iyi parti ziyaret altılı masa aday fatih altaylı