Akşener'in İsteği ile İstifa Eden İbrahim Özkan, Yeniden İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili Seçildi

TAKİP ET

CHP ile iş birliğini savunduğu için Meral Akşener tarafından istifası istenen İbrahim Özkan, İBB İYİ Parti Grubunda, 8 kişinin katıldığı oylamada 7 oy alarak tekrar İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili seçildi.

Yerel seçimlerde İYİ Parti'nin CHP ile iş birliği yapmama kararına tepki gösteren İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından istifası istenmiş ve Özkan, istifa ettirilmişti.

İYİ Parti'de CHP'yle İş Birliğini Savunan İBB Meclis Grup Başkanvekili İbrahim Özkan İstifa Etti

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Özkan'ın, grup başkanvekilliği için yapılan oylamada 8 kişinin 7'sinin oyunu alarak tekrar İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili seçildiğini yazdı. Saymaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Dün İyi Parti’nin İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, CHP ile işbirliğini savunduğu için Akşener’in isteğiyle istifa ettirilmişti. Bugün İyi Parti İBB Grubu, başkanvekiliği için seçim yaptı. Özkan, oylamaya katılan sekiz meclis üyesinden yedisinin oyuyla yeniden seçildi.''

 

İmamoğlu'nun Karşısında Aday Adayı Olduğunu Açıklayan Sarı,  Grup Sözcülüğünden Alındı 

Saymaz, ayrıca daha önce İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu karşısında aday adayı olacağını açıklayan İYİ Parti İBB Grup Sözcüsü Suat Sarı'nın Grup Sözcüsü görevinden alınarak yerine Bora Kılıç'ın getirildiğini açıkladı.

 

 

meral akşener iyi parti chp yerel seçimler ibrahim özkan ibb grup başkanvekili