Akşener'in Konuştuğu Emekli Gözyaşlarını Tutamadı: 2 Bin 500 Liraya 8 Saat Ocağın Karşısında Çalışıyorum

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde devam etti.

Esnaf ziyareti öncesi vatandaşlara hitap eden Akşener, kendisine verilen evlilik yüzüklerini göstererek, “Bundan yıllar evvel şu yüzükle yola çıktılar. ‘Bu yüzükten fazlası olursa ben yanlış işler yapmışım’ dendi. Şimdi bu yüzüğün yanında gemicikler oldu, ‘beşli çete’ler oldu. 24 milyar lirayı sizin cebinizden alıp aile dostları Hariri’nin cebine koydular” dedi.


Akşener’in ziyaret ettiği bir lokantadaki döner ustası esasen emekli olduğunu söyleyip geçinemediğini, 8 saat ocağın başında çalıştığını söyleyip gözyaşlarını tutamayarak şu ifadeleri kullandı:

“Ocağın karşısında çalışıyorum, emekli maaşım yetmiyor. 61 yaşında adamım; yazık, günah değil mi bana? Yatıp istirahat etmem lazım değil mi? 2 bin 500 liraya 8 saat ocağın karşısında çalışıyorum, 8 saat; yazık değil mi, günah değil mi? Bu emekliler hala Erdoğan’a oy veriyorlarsa müstehaktır, helal olsun onlara, daha beter olsunlar”
   Akşener, “Ülkemizde yaşanan adaletsiz düzen; Antalya’nın da sokaklarında, dükkânlarında hissediliyor. İnsanlığa sığmayan bu tablo karşısında adalet isteyen emekli vatandaşımızın sesi, vicdanı olanların yüreğini acıtıyor. Vicdanı kalmayanları da sandıkta hazin bir son bekliyor” dedi.

akşener meral akşener antalya muratpaşa emekli esnaf ziyareti