Akşener İş İnsanlarıyla Toplantıda Aday Açıklaması Yaptı İddiası

TAKİP ET

İddiaya göre İYİ Parti lideri Meral Akşener Adana'da bir grup iş insanıyla bir araya geldi ve "Biz kazanacak adayı halkın karşısına çıkartacağız, sakın stres yapmayın" dedi.

TV100'de Gürkan Hacır ile Taksimm Meydanı programında konuşan CHP'li gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Adana ziyaretine ilişkin dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

Yarkadaş'ın iddiasına göre Akşener şehirde önde gelen yaklaşık 50 iş adamıyla bir araya geldi ve toplantıda ortak adaya ilişkin bir açıklama yaptı.

"Bu Masayı Bozdurtmayacağım"

Toplantıda İYİ Parti lideri Akşener'e adayın kim olacağı, bu konuda CHP ve İYİ Parti arasında bir gerilim olup olmadığına yönelik bir sorunun sorulması üzere İYİ Parti lideri, "Kemal Bey benim ağabeyimdir. Ben Kemal Bey’i ağabeyim olarak görüyorum. Ben bu masayı bozdurtmayacağım. Biz kazanacak adayı halkın karşısına çıkartacağız, sakın stres yapmayın" yanıtını verdi.

"Biz Kazanacak Adayı Çıkaracağız"

İddiayı ortaya atan Yarkadaş, "Adana’nın önde gelen 50'ye yakın iş insanı katıldı. Meral Hanım ‘Sizden rica ediyorum basınla bilgi paylaşmayın’ diyor. Bir iş insanı arkadaşımla bu toplantının içeriğini konuştum. Meral Hanım’a ‘Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? CHP ile aranızda gerginlik var mı?’ sorusu yöneltiliyor. ‘Kemal Bey benim ağabeyimdir. Ben Kemal Bey’i ağabeyim olarak görüyorum. Ben bu masayı bozdurtmayacağım. Biz kazanacak adayı halkın karşısına çıkartacağız, sakın stres yapmayın' diyor" ifadelerini kullandı.

meral akşener insanlarıyla toplantıda aday açıklaması yaptı iddiası