Akşener, Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye Davetine Yeşil Işık Yaktı

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnceye davetine yeşil ışık yaktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'ye Millet İttifakı'na gelme çağrısına olumlu yaklaştığını söyledi. 

Muharrem İnce'ye yönelik kaset kumpasına ilişkin konuşan Meral Akşener sözlerine şu şekilde devam etti;

"Bugün istifasına elbette saygı duyuyorum. Ama istifasına götüren bu belden aşağı vuran kendisinin de ifade ettiği, içim acıyarak izledim, bu tür konuların da artık Türkiye için bitmesi gerektiğini ifade etmek isterim. Bu durumu kınadık. Bundan sonra İnşallah her şey iyi olur."

“SAYIN İNCE'NİN BİR KIRGINLIĞI VAR MUHTEMELEN”

"Sayın İnce'nin bir kırgınlığı var muhtemelen. Adaylığı konusunda. O nedenle bu cümleyi kurmuş diye düşünüyorum. Kazanmak kaybetmek tamamen seçmenin gönlünü kazanmaktır. O suçlu bu suçlu diye bir durum yoktur."

İnce Toplantı'da Konuşulablir

"Saat 22.00'de Cumhuriyet Halk Partisi'nde biz altı genel başkan 2 gün önce kararlaştırılmış bir davet bu. Seçim günü nasıl bir sistem yapılacak sorusunun konuşulacağı bir toplantı olacak. Muhtemelen orada bir konuşma geçer."

Yeşil Işık Yaktı

"Sayın İnce'ye başarılar dilerim. Tavrına saygı duymamız gerekir. Kılıçdaroğlu'nun davetine de olumlu baktığımı ifade etmek isterim. Sayın İnce ve Sayın Kılıçdaroğlu arasında bir görüşme olabilirse iyi olur.”

meral akşener muharremince kemal kılıçdaroğlu Chp İyiparti millet ittifakı