Akşener Saldırıya Uğrayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda Açıklama Yaptı

TAKİP ET

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanmasının ardından Meral Akşener açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na düzenlenen silahlı saldırı sonrası açıklamalarda bulundu.

Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı demem lazım ama cumhurbaşkanı böyle konuşmaz. Recep beyin tehdidi üzerine partimiz kurşunlandı. Daha önce bana dendi ki 'bugünler iyi günlerin daha neler göreceksin', 'bu işleri yanlış yapıyorsun bayan' denildi evim basıldı. Bu seferde 'beni kendinle uğraştırma' denildi ve bugün de partimizin İstanbul İl Başkanlığı iki yerden kurşunlandı.

Türkiye kabile devleti olamaz. Siyasi partilerin seçime 1 buçuk ay kala korkutulmaya çalışması kabul edilemez! bu seçmene yapılan büyük haksızlıktır.

Aziz milletim size sesleniyorum bu ucube sistemin devamı halinde bugün bize yarın size! Allah'tan başka bir kişiden korkuyorsam eğer Allah beni kahretsin! Korkmuyorum recep bey. Sen cumhurbaşkanısın! Bu ülkenin tüm kadınlarının erkeklerinin çocuklarının can güvenliğinin korunmasından mesulsün! Evim basıldı, lince uğradım, beraat ettiler. Biliyorum ki mahkemelerin polislerin bunların failini yakalayamayacak.
aziz milletim bu ucube sistemi yargı sistemini sürdüremezsiniz!"

 

Meral Akşener İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı Silahlı Saldırı