Akşener Tomarza'da: Helal Oylarınızla Sandıkları Patlatacağız

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri'nin Tomarza ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Havaların ısınmasıyla birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeniden esnaf ziyaretlerine hız verdi. Geçtiğimiz hafta İstanbul Şile'de ve Aydın Nazilli'de esnafları ziyaret edip vatandaşlarla dertleşen İYİ Parti lideri, bugün Kayseri'nin Tomarza ilçesini ziyaret etti.

Türk Telekom Soygunu

Etrafını saran vatandaşlara hitap eden Akşener, Türkiye Varlık Fonu'da devredilen Türk Telekom'un 1,6 milyar dolarlık borcunun devlete kaldığını belirterek "Hep birlikte tam 24 milyar liralık kazık yedik" dedi.



"Bu 24 milyar lira ile ne yapılırdı?" diye soran İYİ Parti lider, "Gübre atamamış çiftçimizin Nisan ayında atacağı gübrenin parası ödenebilirdi. Hayvan besleyenlerin, çiftçinin girdilerine 24 milyar lira ek yapılsa Türkiye çiftçilikte uçardı. 4 milyon fakir ev kadınına 1 yıl boyunca ayda 500 lira para verilirdi" ifadelerini kullandı.

"Gebe Hayvanlar Kesime Gidiyor"

Türk tarımının getirildiği durumu eleştiren Akşener, gebe hayvanların kesime gittiğini, hayvanların ve çiftçilerin yem, gübre ve mazot yardımına ihtiyaç duyduğunu belirterek "Şuculuk-buculuk üzerinden oy verilirse, komşunun komşuya düşman olduğu bir Türkiye'de seçmen çırak çıkar, abiler kazanır" diye konuştu.

"5 maaş alıp yan gelip yatanlar var sarayda. Haram zıkkım olsun. 11 maaş alan müdürler var" diyen Akşener, "Bakın bunların tamamı haramdır, kul hakkıdır. Siz burada yoksullukla, haksızlıkla, AK Parti bürokratlarının kibri ile mücadele ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"Bu Harami Düzeni Birlikte Göndereceğiz"

Kendisine dert yanan bir vatandaşın çocuğuna harçlık bile veremez hale geldiğini söylemesi üzerine Akşener, bu durumun değişmesi için sandığı işaret ederek "Allah nasip ederse, ister erken ister zamanında yapılacak seçimde, helal oylarınızla o sandıkları patlatacağız. Abilere seçmen velinimetmiş diye öğreteceğiz ve bu arkadaşları göndereceğiz. Tıpış tıpış gidecekler. Bu harami düzeni birlikte göndereceğiz" dedi.

iyi parti genel başkanı meral akşener kayseri tomarza helal oylarınızla sandıkları patlatacağız bu harami düzeni birlikte göndereceğiz