Akşener ve Kılıçdaroğlu Görüşmesine 'Kaset' İması Yapan AKP'li Meclis Üyesi Özür Diledi

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gerçekleştirdiği toplantının fotoğrafına 'kaset' iması yapan AKP'li Tuzla İlçe Meclis üyesi Türel Ağyol özür diledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Ankara'da bir toplantı gerçekleştirdi. Ekrem İmamoğlu'na açılan dava ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin konuşulduğu belirtilen toplantıda, Altılı Masa'nın da yol haritası üzerine değinildi. 

Toplantı sonrasında iki liderin yemek masasında birlikte çektirdikleri ve Twitter 'da da paylaşılan fotoğrafa AKP Tuzla Meclis Üyesi Türel Ağyol, en hafif tabirle, ahlaksız bir yorum yaptı. Türel Ağyol yaptığı paylaşımda "Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz" ifadelerini kullandı. 

Kısa süre içerisinde büyük tepki toplayan Ağyol, İYİ Partili yöneticilerin de olaya müdahil olmasıyla özür diledi. Ağyol özründe şunları söyledi:

"Bugün sosyal medya hesabımdan Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun basına kapalı olarak başbaşa ikili yemekli toplantısına istinaden 'bu görüşmeden umarım bir kaset çıkmaz' şeklinde yaptığım yoruma hiç aklımın ucundan bile geçmeyecek şekilde benzetmeler yapıldı. Gün içinde özelden arayan herkese orada 'ironi' yaptığımı çünkü her görüşmeden sonra bir ses kaydı veya görüntü paylaşıldığını( en son imamoğlu olayı gibi) söyledim buna istinaden de umarım bir ses kaydı veya görüntü sızdırırlar da tekrar paylaşım yaparım mantığı takımdım. Maksadım dışına taşan ve ALLAH şahit ki aklımdan geçmeyen bir şekilde karşıma çıkan bu üzücü paylaşımımdan dolayı sayın Meral Akşener başta olmak üzere herkesten ÖZÜR DİLERİM."

İYİ Parti Skandal Paylaşımı Protesto Edecek

İYİ Parti'nin ise skandal paylaşımı protesto etmek için yarın basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

"AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Türel Ağyol isimli şahsın sosyal medya üzerinden Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile ilgili  yapmış olduğu ahlaksızca paylaşımı protesto etmek için, yarın (Perşembe) saat 12:00'da Tuzla Belediyesi önünde basın açıklaması yapacağız.

Dikkatinize sunulur."

 

 

Akşener kılıçdaroğlu altılı masa akp türel ağyol skandal