Akşener'den İngiltere Çıkışı: "Şimdi de İngilizlerin mi Taşeronu Oluyorsun?"

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İngiltere'nin Afgan mülteciler hakkındaki planını açıklaması üzerine AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi.

İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, The Mail on Sunday gazetesinde bugün yayımlanan makalesinde İngiltere'nin Pakistan ve Türkiye gibi ülkelerde Afgan mülteciler için merkezler kurma planı yaptığını açıkladı.

Wallace'ın makalesinin ardından, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afganistan'da yaşanan kriz hakkında tefefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Akşener'den Tepki

İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener sosyal medya hesabından, Erdoğan'ın İngiltere ile yaptığı görüşmelerin "koltuğu kurtarmak için" gerçekleştirdiğini ifade ederek Erdoğan'a tepki gösterdi.

Akşener paylaşımında AKP Genel Başkanı'nı etiketleyerek, "Koltuğu kurtarmak için şimdi de İngilizlerin mi taşeronu oluyorsun Sayın  @RTErdogan?" ifadelerini kullandı.

akşener erdoğan tepki ingiltere taşeron sosyal medya iyi parti görüşma boris johnson ben wallace koltuk tepki sığınmacı taliban mülteci