Akşener'e Saldıran Kişi 'Kukla' Çıktı

TAKİP ET

Meral Akşener'e saldıran Havva Sevgen'in Cengiz İnşaat'in taşeronu İhsan Çilo'nun kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize'nin İkizdere ilçesine giderek taş ocağına karşı mücadele veren köylüleri ziyaret etmişti. Ziyaret sırasında esnaflara da uğrayarak sohbet etmek isteyen Akşener'e yaklaşan bir kadın, “Teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz. Burada ne işiniz var” diye seslenmişti.

Akşener’de “Nasıl bir iftira? Sizi Allah’a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri’yi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan” diyerek cevap vermişti. 

Kim Olduğunu Lütfü Türkkan Açıkladı

Akşener'e saldıran kadının kim olduğunu araştırdığını belirten  İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabı üzerinden “Bu hanımı o gün İkizdere'de gördüğünüz kıyafetle tanımamış olabilirsiniz. Bakın Havva Sevgen ablanız o” notunu düşerek Havva Sevgen'in fotoğraf ve videolarını paylaştı. 

Olay günü başı kapalı olan Sevgen’in normal hayatında başının açık olduğu görülen bir fotoğrafı yayımlayan Türkkan, daha sonra Havva Sevgen’in olaydan sonra bir adam ile konuşurken çekilmiş videosunu yayımlayarak, “Çocuklar Havva ablanızın parasını niye eksik verdiniz” dedi.

Türkkan son olarak, “Operasyon maşası Havva Sevgen, İkizdere'yi yağma eden Cengiz İnşaat'ın taşeronu olan İhsan Çilo'nun da kardeşi çıktı diyorlar. Ne diyorsunuz arkadaşlar?” iddiasında bulundu.

meral akşener iyi parti rize ikizdere taş ocağı saldırı havva sevgen cengiz inşaat