Akşener'in 'Fatih' Benzetmesine Kızan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan: Teşkilatlarımızın Her Bir Ferdi Partimizin Şehirlerdeki Uç Beyleridir

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu'nu Fatih'e benzetmesine tepki gösterdi.

Partisinin Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuşma yapan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sel ve yangın felaketlerini "dünyaya örnek gösterecek bir başarıyla" yönettiklerini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik övgülerini eleştiren Erdoğan, "Ne diyor İBB Başkanı’nı kalkıp Fatih’e benzetiyor, bunlar Fatih’in kim olduğunu anlamamış bilmiyorlar. Taksim olaylarında Başbakanlık konutumuzun karşısında ‘Zulüm 1453’te başladı’ yazdılar. Meral Hanım sen kimi kime benzetiyorsun? Duvarlarımıza bu yazıları yazanlarla birlikte beraber yürüyorsun. Fatih kim, sizler kim?" diye konuştu.

Teşkilatlarımızın Her Bir Ferdi Şehirlerdeki Uç Beyleridir

 

"Öte yandan teşkilatlarımızın her bir ferdi partimizin şehirlerdeki uç beyleridir" diyen Erdoğan, "Biz teşkilatımızın görüşlerine hep önem veren bir parti olduk" ifadelerini kullandı.

Akşener'in 'Fatih' Benzetmesine Kızan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Teşkilatlarımızın Her Bir Ferdi Partimizin Şehirlerdeki Beyleridir