Akşener'in İkizdere Ziyaretinde PKK Yaftası ve A Haber Detayı

TAKİP ET

Meral Akşener, İkizdere'ye destek amacıyla gittiği Rize'de provokatörler tarafından saldırıya uğradı. Akşener'in hiçbir ziyaretinde bulunmayan A Haber'in o anları kaydetmesi ve Akşener'in kendini savunduğu anları yayımlamaması akıllara 'kurgu' olma ihtimalini getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize’nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada saldırıya uğramış ve bu anlar yandaş medya tarafından "Akşener'in korumaları esnafa tekme tokat saldırdı" olarak lanse edilmişti. Aynı ziyarette bir kadının Akşenere "Siz PKK ile işbirliği yapan CHP ile neden berabersiniz" sorusu üzerine, Akşener'in hiçbir ziyaretinde yer almayan A Haber mikrofonunun ortaya çıkması akıllara 'kurgu' olabilme iddiasını güçlendirdi.

 

İkizdere ziyareti esnasında Akşener'in yanına yaklaşan bir kadının  PKK'yla iş birliği yapıyorsunuz demesi üzerine, "Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. Sizi Allah'a havale ediyorum. Meral Akşener'e diyorsunuz. Megri megriyi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Hadi oradan" sözleriyle tepki gösterdi.

Bu tartışma sırasında A Haber mikrofonunun gözükmesi ve satılmış medyalarına açıklama yapmayı reddettiği anları koyup, Osman Öcalan ve 'megri megri' hatırlatmalarını yayımlamaması akıllara vatandaşı kendi senaryolarıyla kandırma ihtimalini getirdi.

a haber kurgu İYİ parti meral akşener rize ikizdere provokatör