Alaçatı'da Alpay Kalyon'u Bıçaklayarak Öldüren Gece Kulübü Çalışanları Suç Makinesi Çıktı

TAKİP ET

Alpay Kalyon'u bıçaklayarak ölümüne sebep olan gece kulübü çalışanlarından F.B.'nin 12, M.T.'nin ise 22 ayrı suç kaydının olduğu öğrenildi.

Alpay Kalyon dün Alaçatı'ya bağlı Ovacık Mahallesi 18001 sokakta bulunan bir gece kulübüne gitti. Burada 33 yaşındaki Kalyon ile O.D. ve yanındaki kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında kulüp çalışanlarından birisi Kalyon'u bıçakladı. 

Kalyon kanlar içerisinde yere yığılınca çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde yatan Kalyon'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri ise F.B., M.T. ve O.G. isimli zanlıları gözaltına aldı. Zanlılarından F.B.'nin 12, M.T.'nin ise 22 ayrı suç kaydının olduğu öğrenildi.

Şahısların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bir Kadının Darp Edilmesini Engellemeye Çalışmış

Olay yerinde bulunan görgü tanıklarına göre; eşi ve 2 arkadaşıyla beraber gece kulübüne giden Kalyon, yan taraftaki gece kulübünde darp edilen bir kadına yardım etmek isteyen erkek arkadaşının yanına gittiği sırada kavgaya karıştı. 

Bir çocuk babası olduğu öğrenilen Kalyon'un cenazesi Yamanlar Cemevi'nde düzenlenen töreninin ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

alaçatı alpay kalyon öldürüldü bıçak suç kaydı çalışanlar