Albayrak Varlık Fonundan da Affını İstedi

TAKİP ET

Instagram üzerinden Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak'ın Varlık Fonu'ndaki görevinden de 'affını istediği' öğrenildi.

Instagram üzerinden yayımladığı yazı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak’ın, Varlık Fonu’ndaki görevinden de ‘affını istediği’ belirtildi. Albayrak, Bakanlık görevinden istifa etmesine karşın Varlık Fonu’ndaki yönetim kurulu başkanvekilliği görevini sürdürüyordu.

Odatv’nin haberine göre, AKP Genel Merkezi kaynakları, bugün İstanbul'da saat 17.00'da gerçekleşecek Varlık Fonu Yönetim Kurulu toplantısına Berat Albayrak'ın katılmayacağını aktardı. Berat Albayrak'ın bu görevden de sağlık sorunları ve ailesine zaman ayırmak istemesi nedeniyle 'affını istediği' söylendi.

Eski CHP Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş da aynı yönde bilgiler paylaştı.

Yarkadaş, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Edindiğim bilgiye göre, Albayrak bu görevden de 'affını istedi.' Albayrak, bugün Vahdettin Köşkü'nde yapılacak olan VF toplantısına da katılmayacak” dedi.

berat albayrak varlık fonundan da affını istedi berat albayrak varlık fonundaki görevinden de affını istedi damat hazine ve maliye bakanı recep tayyip erdoğan instagramdan istifa etmişti ekonomi vahdettin köşkü varlı