Albayrak'ın İstifa Paylaşımı İçin Gözler AKP MYK Toplantısına Çevrildi

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'ın istifasının ardından gözler AKP'de bugün yapılacak kritik MYK toplantısına çevrildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından istifasını duyurmasının ardından devlet yetkilileri ve yandaş medya konuyla ilgili sessizliğini korumaya devam ediyor. İstifaya ilişkin hiçbir resmi bir açıklama yapılmazken konunun, AKP'nin bugünkü MYK toplantısı sonrası netleşeceği belirtiliyor.

İstifa açıklamasından bu yana geçen yaklaşık 20 saatte Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın veya İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından hiçbir açıklama/paylaşım yapılmadı.

TRT Haber ve Anadolu Ajansı gibi kamu yayınlarında konuyla ilgili hiçbir bilgi yer almazken iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak ve Habertürk'te yer alan haberlere göre, bugün saat 16.00'da başlayan AKP MYK toplantısı sonrası Albayrak'ın istifasıyla ilgili açıklama gerçekleştirilecek.

Albayrak Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesindeki kabinede ise halen Hazine ve Maliye Bakanı olarak gözüküyor.

akp myk gözler akp myk toplantısına çevrildi recep tayyip erdoğan konuyla alakalı açıklama yapılmadı berat albayrak'ın istifası sosyal medyadan istifa eden albayrak berat albayrakın istifasında son durum hazine ve mali