Aldatıldığını Eşinin Günlüğünden Okudu

TAKİP ET

Ankara'da Ahmet S. isimli vatandaş aldatıldığını eşinin günlüğünden okudu.

Ahmet S., Banu S. ile 2014 yılında Ankara'da evlenmişti. Banu S.'nin WhatsApp üzerinden "Mehmet" isimli bir şahısla mesajlaştığını fark eden Ahmet S. eşinin ihanetinden şüphelenerek ayrılma karaı aldı.

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre Banu S.'nin evden gitmesi sonrasında Ahmet S. eşinin günlüğünü gardropta buldu. Ahmet S., Banu S.'nin Mehmet isimli kişi ile evlenmelerinden bile önce ilişkilerinin bulunduğunu öğrendi.

Evlenmeden önce, 2011 yılında Banu S.'nin yazdığı "Mehmet bugün beni yıktı geçti. Bana belki de ilk defa bu kadar acımasız oldu. Ona bir şey diyemem... Çok kızgın, haklı, ben onu aldattım. Ona hep kendimi savundum. Benim hakkımda çok şey duydu, öğrendi" yazısını ve Mehmet ile ilgili 2012 yılında aldığı notları gören Ahmet S., günlükteki 24 sayfayı avukatına vererek boşanma davası açtı.

Ahmet S.'nin günlüğünü mahkemeye vermesi üzerine Banu S. ise özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiği gerekçesiyle kocasından şikayetçi olduysa da mahkeme Banu S.'yi sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiği gerekçesiyle ağır kusurlu bularak çifti boşadı.

Aldatıldığını Eşinin Günlüğünden Okudu