Aldemir: Ben CHP'ye Ölümü Göze Alıp Geçtim

TAKİP ET

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir çok dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Alparslan Türkeş'in danışmanı ve şimdi CHP üyesi olan Alaattin Aldemir, FOX'da yayımlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk oldu.

Aldemir'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Cumhur İttifakı'nın faydasına olan gelişmeler ne yazık ki Türkiye'nin aleyhine oluyor.

Cumhur İttifakı demokrasiyle geldi, demokrasiyle gitmeleri lazım ki İslam dünyasına tarihi bir örnek olsunlar. Mısır'daki İhvan'ın yaşadığını yaşamasını asla istemeyiz. İlk de biz karşı çıkarız öyle bir duruma. Biz kesinlikle demokrasi istiyoruz.

Milletimiz yüzde 50+1 ile seçtiler, başımız gözümüz üstüne. Ama biz seçildik, CHP kapatılırmış. Pardon? Bizim orda bir laf vardır, uçurtmadan tayyare, selam söylen o yare derler. Böyle bir şey yok. Bu ülkeyi kimse sahipsiz zannetmesin. Yok Genel Başkanın milletvekilliği düşürelecek cezaevine atacaklarmış, yok ya? Kimseyi tehdit etmiyorum ama kararlılığımızı göstereceğiz.

Ben CHP’ye geçerken hiç dramatize etmiyorum, ölümü göze alıp geçtim. Zira geldiğim yapının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Selçuk Özdağ’a ne yaptıkları ortada. MHP’yi de aşan bir irade yapıyor bunları. Kaos yaratıp ara dönem oluşturup geri gelmek istediklerini öngörüyoruz biz.

CHP kapatılabilir şeyinden ne anlıyorum ben? Tedirgin edip, masaya diz çökmüş biçimde oturtmak. Vallahi hiç Genel Başkan'da öyle bir şey yok, CHP örgütlerinde öyle bir şey yok. İstedikleri oyunu kursunlar. Herkesin bir hesabı var. Türk milletinin, Kılıçdaroğlu'nun, Allah'ın da bir hesabı var."

TamgaTürk'te yayımlanan "'Tek Adamın Türkiyesi'nde Siyasi Terör Rüzgarı-Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ İle Röportaj" başlıklı dosya haberi okumak için tıklayınız.

alaattin Aldemir Özdağ Saldırısı MHP'yi Aşan Bir İrade Yapıyor Bunları selçuk gelecek partisi ölümü göze alıp geldim