Aleyna Çakır'ın Katili Yine Serbest Bırakıldı

TAKİP ET

Aleyna Çakır'ın katil zanlısı Ümitcan Uygun geçtiğimiz günlerde bir TikTok fenomenini "Seni de öldürürüm" diyerek tehdit etmesinin ardından savcılığa ifade vermeye çağrılmıştı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulunan Aleyna Çakır'ın intihar ettiği öne sürülürken olayın şüphelisi Ümitcan Uygun uzun bir süre gündem olmuştu 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından canlı yayın açan Uygun'un yayınına TikTok fenomeni Abdullah S. de katılmıştı.

Yayında birçok yorum yapılırken, fenomen Abdullah S.'nin, "Beni de mi öldürüp intihar süsü vereceksin? Adalet yerini bulacak" demesi üzerine katil zanlısı Ümitcan Uygun, tehdit ve küfürler savurmaya başlayarak, "Seni de öldüreceğim" ifadesini kullanmıştı.

Şikayet üzerine Ümitcan Uygun hakkında tehdit suçundan soruşturma başlatıldı. Uygun, soruşturma kapsamında Ankara Adliyesi'nde savcıya ifade verdi. İfadesinin ardından, nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Uygun, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

aleyna çakır katledildi intihar etti intihar süsü katil zanlısı ümitcan uygun tiktok fenomeni canlı yayın ankara keçiören tahliye edildi sebest bırakıldı tahliye edildi ifade verdi savcılık