Aleyna Tilki'yi Taciz Eden Sapığın Üzerinden Tilki'nin Evinin Krokisi Çıktı

TAKİP ET

Aleyna Tilki'yi sistematik olarak taciz eden sapığın üzerinden ünlü şarkıcının evinin krokisi çıktı.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'yi sistematik olarak sürekli taciz eden Muhammed Erkam A. adlı şahsın üzerinde Tilki'nin evinin krokisi bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Tilki'nin evinin bulunduğu sitenin jiletli tellerinden atlayarak evinin önüne kadar ulaşan ve Tilki'ye balta içerikçi tehdit mesajları atan şahıs gözaltına alınmış ancak serbest bırakılmıştı.

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre Muhammed Erkam A.'nın "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "kişilerin huzur ve sükununu bozma" gibi suçlardan 4 yıla kadar hapsi talep edildi.

Savcılığın tamamladığı soruşturmada Muhammed Erkam A. adlı şahsın Aleyna Tilki'nin evine daha önce gelerek baktığı ve evin krokisini çıkardığı tespit edildi. Ayrıca şahsın Tilki'nin evine 3 defa çiçek gönderdiği öğrenildi.

Şahıs ifadesinde daireyi bulamayarak komşuya sorduğunu, komşunun daireyi gösterdiğini ancak güvenliği arayarak "Tekin birisi değil" dediğini duyduğunu belirterek "Kaçamadım. Aleyna Tilki'yi bekledim o arada uyuya kalmışım. Sonra polisle birlikte güvenlik geldi. Aleyna Tilki'yi ise karakolda geçerken gördüm. Ben sadece onun hayranıyım bu amaçla orada bulundum"" ifadelerini kullandı.