Ali Babacan: Dolandırıcılık Faaliyetleri Fazlasıyla Arttı

TAKİP ET

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dolandırıcılık faaliyetlerinin fazlasıyla arttığını söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dolandırıcılık faaliyetlerinin fazlasıyla arttığını söyledi.

Babacan "İnsanlar gelecek kaygısı ile yaşıyor. Kendi yerli ve milli paramız o kadar değersizleşti ki, vatandaşlarımız elindekini avucundakini korumak için çare arıyor. Böyle bir ortamda dolandırıcılık faaliyetleri de fazlasıyla arttı" dedi.

DHA'nın aktardığına göre Ali Babacan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) partisinin haftalık değerlendirme toplantısında konuştu. 3 gün sonra Cumhuriyet'in 100'üncü yılının kutlanacağını belirten Babacan, bu hafta itibarıyla partisinin 100'üncü yıl programının başladığını söyledi.

Babacan, Türkiye'de ağır bir psikolojik yıkım ve ekonomik kriz olduğunu belirterek, "İnsanlar gelecek kaygısı ile yaşıyor. Kendi yerli ve milli paramız o kadar değersizleşti ki, vatandaşlarımız elindekini avucundakini korumak için çare arıyor. Böyle bir ortamda dolandırıcılık faaliyetleri de fazlasıyla arttı. Bakın; son 1 aydır benim ismimin de karıştırıldığı bazı sahte haberler, uydurma reklamlar, vatandaşlarımızın önüne düşüyor. Bu konuyla ilgili hem açıklama yaptık hem de suç duyurusunda bulunduk. Ancak buradan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum; internet üzerinde benim veya bir başkasının ismini kullanarak, herhangi bir yatırım tavsiyesi reklamı karşınıza çıktığında, linklere tıklamayın. Tanımadığınız, bilgisine güvenmediğiniz insanlardan gelen bu tür paylaşımları açmayın. Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin. Kriz zamanlarında ortaya çıkan sahtekarlıklara aldanmayın" diye konuştu.

 

ali babacan dolandırıcılık babacan dolandırıcılık babacan dolandırıcılık faaliyetleri