Ali Babacan'ın Ardından AK Gençlik de 30 Ağustos Kutlamalarındaki Vals Gösterisini Eleştirdi

TAKİP ET

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ardından AK Gençlik de 30 Ağustos kutlamalarındaki vals gösterisini eleştirdi.

AKP Gençlik Kolları Genel Merkezi'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan videoda yolda kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yolda kalan otobüslerine ve 30 Ağustos kutlamalarında yapılan vals gösterisine yer verildi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise 30 Ağustos kutlamalarındaki vals gösterisini bir "gönderme" olarak değerlendirmiş ve "Neredeyse her millî bayramımızda Türkiye’nin dindar insanları adeta bir sınava çekiliyor. Gözümüzden kaçmıyor. Laiklik ilkesini yıllarca çarpıtan zihniyet hak ve özgürlükler üzerinde kurduğu baskıyla, laiklik kavramını bir süre lekeledi. Temel hak ve özgürlükleri kısıtlayanlar, yanlış anladıkları laiklik kavramının arkasına yıllarca sığındılar. Aynı zihniyet, arada sırada inançlı vatandaşlarımıza da göndermeler yapıyor. Millî günlerimiz üzerinden, bu ülkenin dindar vatandaşlarına göndermeler yapılmasına izin vermeyiz" demişti.

Ali Babacan'ın Ardından AK Gençlik de 30 Ağustos Kutlamalarındaki Vals Gösterisini Eleştirdi