Ali Erbaş'ın Duaları Eline Bakarak Okuduğu İleri Sürüldü: Erdoğan'ın Sunucusunu Gülme Krizi Tuttu

TAKİP ET

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni'nde çekilen görüntülerde Ali Erbaş'ın duayı, eline aldığı notlara bakarak okuduğu ileri sürülürken o anlarda Erdoğan'ın arkasında bulunan sunucusu Metin Kaptanoğlu gülme krizine tutuldu.

12 Kasım tarihinde gerçekleşen ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında katılım gösterdiği Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni'nde kameralara yansıyan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın duayı yaptığı sırada elinde not olduğu ve bu notları okumak için sürekli eline baktığı ileri sürülürken Erdoğan'ın arkasında yer alan sunucusu Metin Kaptanoğlu'nun ise o anlarda gülme krizine girdiği görüldü.

Kaptanoğlu, güldüğü esnada başını öne eğerek Erdoğan'ın arkasına saklanmaya çalışsa da görüntülerde çıkmasına engel olamadı. Bir süre kameraların önünden çekilen Kaptanoğlu daha sonra yerine geçtiğinde tekrar kendine engel olamadı ve bir kez daha gülme krizine girdi.

Hem Sunucu Hem de Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Yardımcısı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında konumlanarak güldüğü görüntülerle gündeme Metin Kaptanoğlu, Erdoğan'ın programlarında sunuculuğunu yapmasının yanı sıra aynı zamanda Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Yardımcısı.

metin kaptanoğlu ali erbaş recep tayyip erdoğan eline bakarak dua okuma gülme krizi Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri