Ali Koç Asırlık Tartışmayı Yeniden Alevlendirdi: Ulu Önderimizin Fenerbahçe'ye Başka Bir Bakışı Olduğu Belli

TAKİP ET

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Atatürk'ün hangi takımın taraftarı olduğuna yönelik klişeleşmiş tartışmayı yeniden alevlendirdi.

Fatih Akarsu'nun başkanlığını yaptığı Fenerbahçe USA Derneği'nin desteğiyle Burak Karavit'in hazırladığı Vakt-i Fener tablosu tanıtım toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Burada Fatih Bey’e teşekkür ettiğim gibi Burak Bey’e de teşekkür ediyorum. Bu eserin içine girdikçe bir hikâyeden başka bir hikaye çıktığını, dijital teknoloji kullanılarak bir eserde nasıl toplanılacağını bize gösterdi. 1907 adet üretilecek. Kulübümüze de iyi bir gelir getirecek. Ve çalışma, ben çok etkilendim" dedi.

"Ata’mızın hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın Ata’mızın yolunda yürüdüğü önemlidir. Kendimizi bu noktada farklı görüyoruz. Tarihsel olarak baktığımızda, Ulu Önderimizin Fenerbahçe’ye başka bir bakış açısı ve sempatisi olduğu görülüyor" diyen Ali Koç, "Bunun olduğunu kendisi defterimize de yazıyor. Ata’mızın hangi takımı tuttuğu önemli değil diyoruz ama tarihin belge ve bilgileri gösteriyor ki Ulu Önderimizin Fenerbahçe’ye başka bir bakışı olduğu belli" ifadelerini kullandı.

Ali Koç Asırlık Tartışmayı Yeniden Alevlendirdi Ulu Önderimizin Fenerbahçe'ye Başka Bir Bakışı Olduğu Belli