Ali Koç: Aziz Yıldırım Gibi Dostunuz Varsa Düşmana İhtiyacınız Yok

TAKİP ET

Fenerbahçe kongresinde konuşan Başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım'a sert sözlerle seslendi.

Başkan Ali Koç Fenerbahçe kongresinde yaptığı konuşmada  "Aziz Yıldırım gibi dostunuz varsa düşmana ihtiyacınız yok" dedi.

Daha önce eski başkan Aziz Yıldırım'a hep saygı gösterdiklerini ancak artık bunun geride kaldığını vurgulayan Ali Koç, "Benim için artık sadece Aziz Yıldırım'sınız. Çünkü siz, kendinizi hepimizin sahibi görüyorsunuz, hepimizin üstünde görüyorsunuz” dedi.

Aziz Yıldırım'ın dün yaptığı basın toplantısını işaret eden Koç, “Dün son derece kendini bilmez açıklamalar, tutarsız, küstah, dengesiz, intikam hisleriyle bezenmiş, tehditkar, rakiplerimizin sosyal medyada şölen yapacağı tarzda mesajlar, çirkin üslup, yakışıksız içerik, eksik-yanlış bilgiler, kibir, parmak sallamalar unutmuştuk biz bunları. Keşke hatırlamasaydık” şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım hakkında sert sözler söyleyen Başkan Ali Koç, "Dünden beri büyük bir ikilem yaşıyorum. Kongre öncesi ziyaretle oldu, bir taraf diyor ki gereken cevabı vermezseniz hakkımız helal etmeyiz. Bir taraf diyor ki o seviyeye kendinizi indirmeyin, oyuna gelmeyin, aklını yitirmiş insanlar için Fenerbahçe'yi küçük düşürmeyin. Hala ikilemdeyim o yüzden içimden geldiği gibi konuşsam daha iyi olur. Çünkü ben artık kırgın değil kızgınım. Fenerbahçe TV'de konuşmanın hepsini kesmeden yayınladık. Bu sadece duyduğumuz saygının göstergesi değil, aynı zamanda kendimize duyduğumuz özgüvenin işaretidir. Aziz Yıldırım hala benimle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş durumda. Buraya gelme cesaretini göstermesini çok istedim.

Hep saygı gösterdim! Neden bu saygıyı gösterdim? 2015'ten sonra görüş ayrılıklarımız olmasına rağmen... Buraya 20 yıl başkanlık yapan birine saygı duyarım ama benim için artık bu geride kaldık. Benim için artık sadece Aziz Yıldırım'sınız.

Son derece kendini bilmez, tutarsız, küstah, tehditkar açıklamalar. Rakiplerimizin sosyal medyada şölen yapacak tarzda mesajlar. Çirkin üslup, eksik yanlış bilgiler, kibir, parmak sallamalar. Unutmuştuk biz bunları.

Yaptığınız özel toplantılarda benim, Ali Koç'un bir FETÖ projesi olduğumu anlattığınızı biliyorum. Yazıklar olsun size. Aziz Yıldırım, siz hala beni tanımamışsınız, benle uğraşıyorsunuz ama tanışacağız, daha fazla tanışacağız. Aziz Yıldırım gibi dostunuz varsa düşmana ihtiyacınız yok" ifadelerini kullandı.

Kongrede daha önce de genel kurul üyeliği aidatının 50 TL'den 500 TL'ye çıkarılması görüşülürken gerginlik yaşanmıştı.

Ali Koç Aziz Yıldırım Gibi Dostunuz Varsa Düşmana İhtiyacınız Yok