Ali Koç: Kimse Türkiye'ye Gelmek İstemiyor

TAKİP ET

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Ali Koç, teknik direktör arayışının kimsenin Türkiye'ye gelmek istememesi sebebiyle sekteye uğradığını açıkladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Üyelerle sohbet eden Ali Koç,  teknik direktör arayışlarını sürdürdüğünü ancak birçok isimle görüşmesine rağmen kimsenin Türkiye'ye gelmek istemediğini belirtti.

3 adayla görüştüğünü ve son kararı vereceğini açıklayan Koç, "Bu zamana kadar birçok isimle görüştük. Birçok önemli teknik direktör Türkiye’de çalışmak istemediğini iletti. Kimse gelmek istemiyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda 3 tane aday var. Bu 3 aday ile artık son görüşmeleri yapıp karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

Koç, üyelere 25-26 Haziran’daki seçimden sonra teknik direktör duyurusu yapacaklarını söyleyerek, "Etik açıdan da düşündüğümüzde teknik direktör açıklamasını seçimden sonra yapmak istiyoruz. Seçim sonucu resmen açıklandıktan sonra. Kongreden birkaç gün önceye kadar anlaşma olur ama açıklama daha sonra olacak" ifadelerini kullandı.

ali koç teknik direktör fenerbahçe kimse türkiye gelmek istemiyo