Ali Koç Rasim Ozan Kütahyalı'ya Verdi Veriştirdi: Karşımdaki Zat FETÖ'nün Sözcüsüydü

TAKİP ET

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı'ya verdi veriştirdi.

Beyaz TV'de Sinan Engin, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte canlı yayında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sert sözler söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştirmesi ve Yıldırım'ın FETÖ'ye karşı devletin yanında olmadığını iddia etmesi üzerine öfkelenen Başkan Ali Koç, "İnsanların geçmişte yaptıkları, söyledikleriyle bugün başları derde girebiliyor. Karşımdaki zat, yanlışından da dönmüş olabilir ama o zaman cemaat deniyordu en büyük destekçilerinden, sempatizanlarından ve de daha da kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsüydü. Ne dersen de bu senin alnından çıkmayacak" dedi.

Serkan Tanyıldızı'nın aktardığına göre şike davası sırasında dosyada gizlilik kararı olmasına rağmen en çok bilgi sızdıran kişilerin Mehmet Baransu ve Rasim Ozan Kütahyalı olduğunu belirten Ali Koç,"Öyle kolay değil bu iş. Ona salla, buna salla, ondan sonra işine geldi mi hiç alakası olmayanlara salla. Ne demek ya 'Aziz Yıldırım devletin yanında değildi'? 'Memleket elden gidiyor, ne şikesi?' dedi adam. Bu program bitene kadar bir daha Aziz Yıldırım'ın adını ağzına alma" ifadelerini kullandı.

Kütahyalı'nın üzerine giden Ali Koç, "Sabun gibisin vallahi, ele avuca sığmıyorsun. Bu adamlar Cumhurbaşkanımıza ve Devlete göz dikiyorlarsa senin gibi adamlardan aldığı cesaretten dolayı bu noktaya geldiler" dedi.

ali koç rasim ozan kütahyalı fenerbahçe aziz yıldırım fetö