Ali Tarakçı: Bir AKP Yöneticisi Bana 'Size Saldıran 4 Tetikçi İle İlgili Gereken Yapılacak Ama Yukarıya Gidilmeyecek Bu Dava Burada Kapatılacak' Dedi

TAKİP ET

Sedat Peker'in iddiaları üzerine Gazeteci Ali Tarakçı'dan açıklama geldi.

Sedat Peker'in iddiaları hakkında konuşan Ali Tarakçı, "Vurulmadan 2 gece önce sürekli çıktığım bir kafede 4 kişilik bir grup geldi. Dediler ki 'Ali Abi biz seni çok seviyoruz, sana yönelik bir silahlı saldırı yapılacak. Önlem al bu silahlı saldırı ile ilgili, kendine dikkat et' dedi" ifadelerini kullandı.

gerçektivi'deki Sesli Düşünceler programına konuk olan Ali Tarakçı "Beni vuranlar Türkiye tarihinde olmadık biçimde 24 saat içerisinde yakalandılar. 4 tetikçi gözaltına alındı. Ben emniyete davet edildim. Emniyette beni vuranları teşhis ettim. Teşhisin ardından kapıdan çıkarken Anadolu Ajansı, İHA ve DHA geldi ve onlara da anlattım. Ertesi gün basında yer aldı olay. Asıl önemli kısmı şu: Beni vuran 4 kişiyle ilgili olarak kimler geldi bana? AKP üst düzey yöneticisi geldi. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı evime geldi bizzat. İçişleri Bakanlığı'nın bizzat sürece müdahale ettiğini biliyorum. Ama yukarıdaki o tetikçileri tutan 5 isim hakkında defalarca gereği yapılsın dememe rağmen yapılmadı.

Bana gelen bir AKP üst düzey yöneticisi dedi ki '4 tetikçi ile ilgili gereken yapılacak ama yukarıya gidilmeyecek, bu dava burada kapatılacak' dedi" şeklinde konuştu.

Ali Tarakçı Bir AKP Yöneticisi Bana 'Size Saldıran 4 Tetikçi İle İlgili Gereken Yapılacak Ama Yukarıya Gidilmeyecek Bu Dava Burada Kapatılacak Dedi