Alinur Aktaş Başıboş Köpek PR'ı Yaptığı Paylaşıma Gelen Onlarca Yorumu Gizledi

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, başıboş köpek PR'ı yaptığı paylaşıma gelen yüzlerce yorumu gizledi.

Türkiye sokakları, sınırlarından elini kolunu sallayarak geçen yasa dışı göçmenler, infaz kanununda yapılan değişiklikle "Seni öldürsem akşama serbest bırakılırım" tehditlerini rahatça savurur hale gelen suçlular ve sayıları milyonları aşan başıboş köpeklerle birlikte en güvensiz günlerini yaşıyor. TamgaTürk'ün ilgili haberi için tıklayınız.

Geçtiğimiz günlerde başıboş köpeklerden kaçan 10 yaşındaki Mahra Pelin Pınar'ın sağ bacağı kesilmiş, küçük Pelin'in yaşam mücadelesi verdiği bildirilmişti.

Rossmann Çalışanı, Başıboş Köpeği Mağazadan Çıkarmak İstediği İçin Hedef Gösterildi: Rossmann Köpekseverlerden Özür Diledi


Ciddi bir başıboş köpek sorunuyla karşı karşıya olan Bursa'da ise sorunu çözmekle mükellef olan kurumlardan birisinin başındaki Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "başıboş köpek besledikleri"ne ilişkin reklam amaçlı paylaşımlar yapmakla mecbur.

Alinur Aktaş,  yaptığı Twitter paylaşımında "Biz hep burada, yanınızdayız. Kar da yağsa, yollar da kapansa; açarız, engelleri aşarız, yanınıza varırız sevimli can dostlarımız. Her zaman olduğu gibi yine sahada olacağız…" ifadelerini kullandı.



Aktaş'ın paylaşımına başıboş köpek sorunundan mağdur olan onlarca vatandaş yorum yaparak eleştirilerde bulundu ve bulunmaya da devam ediyor. Aktaş ise söz konusu yorumların onlarcasını (şimdilik yaklaşık 200'ünü) gizledi.

Yorumlardan yalnızca birkaçı:

















bursa büyükşehir belediyesi alinur aktaş yorum başıboş köpek gizledi