'Allah Cumhurbaşkanımızdan Razı Olsun' Diyen Erbil'in Eski Görüntüleri Sosyal Medyada Viral Oldu

TAKİP ET

Kaçış sendromu sonucu aylardır tedavi gördükten sonra iyileşen ve "Cumhurbaşkanımızdan da Sağlık Bakanımızdan da Allah razı olsun" açıklaması yapan Mehmet Ali Erbil'in eski bir videoda söyledikleri viral oldu.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, uzun zamandır mücadele ettiği 'kaçış sendromu' adlı hastalıktan dolayı aylarca yoğun bakımda tedavi görmüştü. Şu anda tedavisine evinde devam edilen Erbil'in, Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanına teşekkür etmesinden sonra eski görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

İktidar yanlısı Sabah gazetesine konuşan Erbil, "20 yıldır ayda bir hastaneye yatıp ilaç alıyorum. SSK'lıyım, devletime hizmet verdim. Devletim de bana sahip çıkıyor. İlaçlarımı karşılıyor. Allah devletimizden razı olsun, sağlık sistemimiz çok iyi. Los Angeles'ta hastalığım tetiklenince acile götürdüler beni. Acilde iki saat beklettiler, o sürede kendi kendime iyileştim. Yatıp kalkıp sağlık sistemimize teşekkür etmeliyiz. Cumhurbaşkanımızdan da, Sağlık Bakanımızdan da Allah razı olsun. Yaşadığım bu hastalık süreciyle tekrar Allah'a bağlandım. Hastalık öncesi bağım zayıftı. Şimdi inancım çok kuvvetlendi. Yaşadığım her şey kader. Kimin aklına gelirdi benim gibi hareketli bir adamın bu duruma düşeceği. İnançlı şekilde dik durup bunun da üstesinden geleceğimi düşünüyorum. Sık sık türbeleri ziyarete gidiyorum. Dua ediyorum gittiğim türbelerde. En son Bursa'ya gittim mesela. İnsanlar beni görünce büyük ilgi gösterdi" ifadelerini kullandı.

Söz konusu açıklamanın ardından sosyal medya kullanıcıları arasında Erbil'in yıllar önce bir televizyon programında AKP'yi yoğun eleştirilere maruz bıraktığı video viral oldu.

mehmet ali erbil kaçış sendromu görüntüler video sosyal medya viral oldu açıklama akp eleştiri ido fox tv program vapur seçim otobüsü mhp