Alman Propaganda Organı DW Türkçe Beşinci Kol Faaliyetini Hız Kesmeden Sürdürüyor

TAKİP ET

Alman propaganda organı DW Türkçe, yasa dışı göçmen istilasına uğrayan Türkiye'de sığınmacı övgüsüyle dolu propaganda faaliyetini sürdürüyor.

Türkiye, tarihinde yaşadığı en büyük ve en tehlikeli yasa dışı göçmen istilasıyla karşı karşıya. Milyonlarca Suriyelinin yanı sıra hudut güvenliğinin sağlanamaması nedeniyle doğu sınırlarımızdan akın akın gelen Afganistanlı, Pakistanlı yasa dışı göçmenlerin işledikleri suçların ardı arkası kesilmiyor. Afganistanlı ve Pakistanlı yasa dışı göçmenler Türk kadınlarını ve çocuklarını gizlice görüntüleyerek bunları sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. Türk vatandaşlarını izinsiz olarak görüntüleyen sapık yasa dışı göçmenlerden yalnızca bazıları:

Pakistanlı Sapıklar Bu Kez Bir Çevik Kuvvet Polisini Videoya Çekti

Pakistanlı Sapık Denize Giren Erkek Çocuklarını Gizlice Kaydetti

Utanmaz Sapık Pakistanlı, Türk Kadınlarını Alenen ve İzinsiz Görüntüledi

Pakistanlılar Türk Kadınlarını Vapurlarda Gizlice Görüntülemeye Devam Ediyor

Pakistanlı Sapık Plajda Duş Alan Kadınları Gizlice Kaydetti


Bunun yanı sıra Türkiye'nin göçmen cennetine dönüşmesi için çabalayan Almanya'nın propaganda organı Deutsche Welle (DW) Türkçe, yasa dışı göçmen güzellemesini sürdürüyor.

Alman propaganda organı DW Türkçe yayımladığı son haberinde "Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre, sığınmacı istihdam eden firmaların yüzde 61'i yaratıcılığın arttığını belirterek sorunların çözümünde sığınmacıların daha farklı bakış açılarına sahip olduğunu belirtti" ifadelerine yer verdi. Geçtiğimiz günlerde de Rana Ali adlı Pakistanlı bir sapığın 13 yaşındaki Türk kızı Neslihan Örs'ü Pakistan'a kaçırdığı ve Neslihan Örs'ün bugün 17 yaşında ve üç çocuk annesi olduğu ortaya çıkmıştı. Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte Türkiye'de yasa dışı göçmen sorunun geldiği nokta iyice ortaya çıkmış ve tepkiler süratle yükselmişti. Bunun hemen ardından da DW Türkçe eski bir haberi Pakistanlı övgüleriyle dolu biçimde yeniden "ısıtarak" servis etmişti.

Alman Propaganda Organı DW Türkçe, Pakistanlı Güzellemesine Başladı


dw türkçe beşinci kol faaliyetini hız kesmeden sürdürüyor sığınmacı övgüleri almanya propaganda organı