Almanya'da Düzenlenen 2006 Süper Kupa Finali'nde Stadyumdaki Devasa Atatürk Posteri Sosyal Medyada Gündem Oldu

TAKİP ET

2006 yılında Almanya'da düzenlenen Süper Kupa Finali'nde stadyumda yer alan devasa Atatürk posteri sosyal medyada gündem oldu.

2006 yılında Almanya'nın Frankfurt şehrinde oynanan, Galatasaray ve Beşiktaş'ın karşılaştığı Süper Kupa Finali'nde Commerzbank-Arena'daki büyük Atatürk'ün dev posteri sosyal medyada gündem oldu.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşılacağı Turkcell Süper Kupa Finali'nin, Suudi yetkililerin büyük Atatürk'ü hedef alan hadsiz şart ve dayatmalarına istinaden kulüplerin iradesi ile maçın iptal edilmesinden sonra 2006 yılında Almanya'da düzenlenen maçın görüntüleri gündem oldu.

Suudilerin Hadsizliğinden Sonra Süper Kupa Finalinin Oynanmama İhtimali Daha Yüksek

Büyük Atatürk'ün Doğumunun 125. Yılı

 

Cumhuriyetimizin Banisi, Halaskargazi Mustafa Kemal Atatürk'ün doğumunun 125. yılına denk gelen 2006 Süper Kupa Finali, Almanya'nın Frankfurt şehrinde yer alan  Commerzbank-Arena'da düzenlenmişti. Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş'ın karşılaştığı finalde kazanan taraf Mert Nobre'nin golü ile siyah-beyazlı ekip olmuştu. 

Hadsiz Suudiler Üzerinde Atatürk Fotoğrafı Bulunan Fenerbahçe Formasını Giyen Taraftarları Stattan Dışarı Çıkardı: TFF'nin Bilgisi Var Denildi

Suudi Arabistan'da yaşanan gelişmelere ilişkin olarak büyük Türk başbuğu Atatürk'ü, 'siyasi bir simge' şeklinde indirgemeye çalışan ve Almanya'daki maçı örnek olarak göstermeye çalışanlara yanıt olarak stadyumda yer alan dev Atatürk posteri ve ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' pankartlarının yer aldığı maç görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Hadsiz Suudilerden Hadsiz Açıklama: Maçın, Kapsam Dışı Herhangi Bir Slogan Olmaksızın Yapılmasını Dört Gözle Bekliyorduk

 

2006 süper kupa finali fenerbahçe galatasaray beşiktaş almanya frankfurt atatürk suudi arabistan tff