Alparslan Türkeş Anmasında Saldırıya Uğrayan Salih Dilek, TamgaTürk'e Konuştu

TAKİP ET

Bugün Alparslan Türkeş Anması'nda düzenlenen terörist saldırıda yaralananlardan birisi olan Salih Dilek, TamgaTürk'e konuştu.

Ankara'da düzenlenen Alparslan Türkeş Anması etkinliğine terörist bir saldırı düzenlendi. MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ'un hedef göstermesinden sonra 50'ye yakın terörist, etkinliğin düzenlendiği salonun kapısında çevik kuvvet polislerinin beklemesine rağmen salona girerek, Başbuğ Alparslan Türkeş'e, Kuran tilavetinden sonra dua edildiği esnada sahnedeki bayrakları alıp protokole saldırdı.
 

"İlk İhtiyarlara Saldırdılar"


Saldırıya uğrayanlardan birisi olan Salih Dilek, TamgaTürk'e konuştu.

Salih Dilek şu ifadeleri kullandı: 

"Solumda Ali Uzunırmak, sağımda İbrahim Doğan vardı. En önde nezaket gösterip biz ihtiyarlara yer vermişler. O yüzden ilk bize saldırdılar. 

İki yanımdaki arkadaş ağır yaralı. Ne diyelim, üzülüyorum. Ben de şu an hastanedeyim. Bayrak gönderiyle saldırdılar, kırık çıkık var mı mecburen kontrole geldik.” 
 

Salih Dilek Kimdir?


Salih Dilek, 1967-68'lerde Genç Ülkücüler Teşkilatı'nın başkanlığını yaptı. Ülkücü İşçiler Birliği'ni kuran ve Ülkücü işçi teşkilatlanması ve işçi kuruluşlarıyla ilgilenen çalışmalar yaptı. Dergiler ve gazeteler çıkarttı. 

alparslan türkeş vakfı saldırı salih dilek alparslan türkeş anma etkinliği alparslan türkeş vakfına saldırı