Alparslan Türkeş Vakfı'ndan 'Aşure Günü' Etkinliği

TAKİP ET

Büyük dava adamı Başbuğ Alparslan Türkeş'in adını hizmetleriyle yaşatan Vakıf, Türk milliyetçilerini 'Aşure Günü' etkinliğinde bir araya getirdi.

Türk milliyetçileri, Alparslan Türkeş Vakfı'nın 2020 yılının Kasım ayında açılışı gerçekleştirilen yeni hizmet binasındaki 'Aşure Günü' etkinliğinde bir araya geldi.

"Paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi" olarak nitelendirmesiyle çağrıda bulunulan etkinliğe Ülkücü hareketin önemli isimlerinden Ali Uzunırmak, Erdem Şenocak, Şevket Bülent Yahnici, Hakkı Öznur, Muhsin Kehya, Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Genel Başkan Başdanışmanı Ömer Karatan, Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ ve parti yönetimi, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık ve Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile birçok siyasi parti yöneticisi katılım sağladı.

ABB Mehteran Takımı'nın gösterisi ile başlayan etkinlik, aşure dağıtımı ile devam etti. Programda Alparslan Türkeş Vakfı Genel Sekreteri Alparslan Yılmaz da bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

alparslan türkeş vakfı aşure günü