Alparslan Türkeş'in Oğlu Kutalmış Türkeş'ten Devlet Bahçeli'ye Mesaj: İttifakı Bozmazsan MHP'yi Esir, Kendini Rezil Edersin

TAKİP ET

Kutalmış Türkeş, Devlet Bahçeli'ye 'Andımızın' okullarda okunmasının yasaklanması konusuyla ilgili 'Devlet Bey, işte beklediğin an! Geç karşılarına: Devlet sözüm var Andımızı tekrar okutun ya da ittifakı bozarım' de!' dedi.

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, 'Andımızın' okullarda okutulmama kararının ardından Devlet Bahçeli'ye seslendi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Türkeş, ''Devlet Bey, işte beklediğin an! Geç karşılarına: 'Millete sözüm var Andımızı tekrar okutun yada ittifakı bozarım' de! Gör bakalım okutuyorlar mı okutmuyorlar mı! Yaparsan Türk tarihine şerefle geçersin, yapmazsan MHP yi esir, kendini de rezil etmiş şekilde tarihe geçersin! Hodri Meydan!'' yazdı.

Ahmet Kutalmış Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Andımızla' ilgili eski sözlerinin yer aldığı 45 saniyelik bir video da yayımladı.

Andımızın yasaklanmasıyla ilgili konuşma yapan Bahçeli, "En az haftada bir gün o ikametgahın önünde Andımızı okutmazsam namerdim. Devlet dairelerinden sildiğin T.C' yi her tarafa tekrar yazdırmazsam namerdim. Bunların alayının hesabını da sormazsam namerdim. Ama Cenab-ı Allah ne büyük ki günü saati geldi, bir işaret koydu. Nedir o? 17 Aralık büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu..." demişti.

 

kutalmış alparslan türkeş ittifak boz mhp bahçeli devlet tweet